投稿の詳細: ブレンディング Blending

2010/02/04

23:51:20, カテゴリ: ワインの熟成中  

あるブレンドを予定したワインが
あったのだが、今日その一方の
ワインの状態が変化して来たというので
ワイナリーに行ってテイスティング。

状態が安定していないので、
対応を相談して、処理後の変化を見守る
ことにした。こういう事は少量の場合に
起こりやすい。大量のワインを
タンク一杯に入れたり、樽一杯に
はいるワインならリスクは低いのだが、
少量の場合は醗酵もリスク管理も
難しいのだ。

ジレンマ。
雪に埋まる樹
(雪に埋まる葡萄の樹)

There is a wine which I expect
to use for blending. I got a call
today about the wine. The winery
said the quality got changed.
I hurried to the winery and check
the wine.

Unfortunately, the situation was
nstable and we decided to
set aside the wine with certain treatment.
We will wait for better change.
Such case can happen especially
in case of small size winemaking.
In case of big volume in tank
or barreled wines, such risk is
low. It is not easy to
keep the quality of the wine
for long time.

If I made wines at my own facility,
I would be able to pay more attention.
Such a dillenma.



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